سه شنبه 21 بهمن 1392برچسب:تگ canonical, صفحه بندی, URLهای ناسازگار, محتوای همسان,, :: 10:20 :: نويسنده : pm
دلایل لازم برای استفاده از تگ canonical در صفحات وب خود
تگ canonical ابزاری ضروری در جعبه ابزار بهینه سازی موتورهای جستجو است. اغلبRedirect 301 گزینه ی بهتر در پاکسازی سایتتان از Double Content است. در مورد تگ rel=”canonical” تگ از قاعده ی زیر پیروی میکند: 1. این تگ به گوگل، یاهو و بینگ میگوید که این صفحه که در این تگ نوشته شده است همان صفحه ای است که من میخواهم در نتایج جستجو ظاهر شود و این تگ در صفحات تکراری دیگر قرار میگیرد تا زمانی که موتور جستجو به آن صفحات مراجعه کرد این تگ را بخواند و به صفحه ای که مد نظر شماست مراجعه کند. علاوه بر این، نکته بسیار مهم دیگر این است که این صفحه تمامی وزن لینکهای تکراری دیگر را در خود جمع میکند و بین صفحات پخش نمیکند تا شما بتوانید به طور متمرکز و قدرتمند ارزش لینکهای داخلی خود را بالا ببرید تا نهایتا نتیجه ی خوبی در صفحات گوگل پیدا کنید. پس تا اینجای کار متوجه شدیم که برای انتخاب لینک مورد نظر از میان لینکهایی که محتوای تکراری دارند از این تگ استفاده میکنیم. به بیان دیگر از این تگ جهت پاک کردن محتواهای تکراری استفاده کنید. اگر از این تگ برای مسائلی به غیر مورد بیان شده استفاده کنید آنگاه توبیخ و کاهش رتبه سایت گریبان تان را خواهد گرفت. پس در استفاده از این تگ مراقب باشید.
مسائل محتوای همسان خیلی از فناوری ها نیازمند این هستند تا شما متغیرهای پیگیری را به صفحه ی مورد نظر بیافزائید با مثال زیر موضوع واضح و روشن خواهد شد: لینکی را در نظر بگیرید با آدرس: 1. http://www.example.com/index.php?id=67
و آدرس دیگر بصورت : 1. http://www.example.com/index.php?id=97 خب هر دو به یک صفحه اشاره میکند ولی این را شما میدانید و نه یک خزنده ی جستجو که وقتی به سایتتان می رسد می بیند که دو آدرس متفاوت وجود دارد و هر دو را برایتان شاخص می زند و بانک اطلاعاتی خود می افزاید. هرچند گوگل و دیگر موتورها با استفاده از فناوری هائی این مسائل را تا حدودی تشخیص میدهند اما مسئله همین جاست که آنها تا حدودی تشخیص می دهند و در بعضی شرایط با بعضی از URLها نمی توانند کار خود را به درستی انجام دهند. URLهای ناسازگار: هر آدرسی که حتی یک متغیر به انتهای آن افزوده شود موجب می شود تا آن دو آدرس کاملا منحصر به فرد تلقی شوند مانند افزودن متغیر زبان به انتهای یک آدرس. مسائل صفحه بندی: زمانی که چندین صفحه وجود دارد که اساسا محتواهای یکسان دارند. مثلا یک سایت فروش داریم که در آن محصولات را با رنگهای متفاوت، بر اساس قیمت و… لیست میکند خب موضوع روشن است که محتواها برابرند اما تنها در نحوه ی نمایش متفاوت هستند.
WWW یا بدون WWW: هرچند هم اکنون دیگر مانند قبل مشکل وجود ندارد. اغلب اوقات گوگل این را خوب می فهمد. اما همچنان این موضوع اتفق میافتد و سایتی با آدرس مثلاً example.com و www.example.com هر دو ذخیره می شود. که موجب می شود تا نصف صفحات سایت در این یک آدرس با نسخه ی www ذخیره شود و نصف دیگر در آدرسی بدون www. این موضوع در Google Webmaster Tools قابل حل است هرچند با تگ canonical نیز برطرف می شود. جائی که نمی توانید Redirect 301 استفاده کنید: با توجه به مسائل مرتبط با مشخصات سرور ممکن است که سرویس دهنده از ۳۰۱ پشتیبانی نکند که در این صورت می توانیم از canonical استفاده کنیم. البته تفاوت هائی نیز بین این دو وجود دارد که بعدها در مقالاتی مفصل تر در این زمینه بحث می کنیم. این موضوع را در آخر متذکر می شویم که طبق گفته های گوگل برچسب canonical یک پیشنهاد به خزنده می دهد و یک اجبار نیست. این انتخاب به مالکان سایت اجازه میدهد تا نسخه ی یشنهادی خود را به گوگل ارائه کنند و گوگل این موضوع را در کنار سیگنالهای دیگری که از سایت دریافت میکند به حساب خواهد آورد.با پیاده سازی canonical این فرصت ایده آل را به سایت خود بدهید تا خود را در نتایج جستجو محک بزند و رتبه ی خوبی را کسب کند. عید نزدیک است و بوی گرد و خاک بلند است و مردمان سرزمین در حال خانه تکانی هستند بد نیست شما هم یک خانه تکانی اساسی به URLهای خاک گرفته ی سایت خود بدهید تا بلکه سایت تان بتواند از این عید نصیبی برده باشد و نفسی تازه کرده باشد. نظرات شما عزیزان:
شرکت فنی مهندسی پردازنده مهر افلاک آموزش نرم افزار های کاربردی.آموزش نرم افزارهای تخصصی.برنامه نویسی به زبان سی شارپ، برنامه نویسی به زبان سی،برنامه نویسی به زبان سی پلاس پلاس،برنامه نویسی به زبان asp.net،برنامه نویسی به زبان جاوا .برنامه نویسی به زبان دلفی.برنامه نویسی به زبان ویژوال بیسیک. درباره وبلاگ آخرین مطالب آرشيو وبلاگ پيوندها نويسندگان |
|||||
|